Met grote trots willen wij bekend maken dat Exellys onze nieuwe sponsor is! 

Exellys is een Tech Talent Incubator. Wij matchen het beste tech talent met ambitieuze bedrijven én bereiden hen voor op de innovaties van morgen.

Ben je net afgestudeerd en heb je al een goed zicht op je volgende stap? Of heb je nog geen idee wat je wil doen? Geen probleem, Exellys is hier om jou te begeleiden van begin tot eind. We gaan aan de slag met jouw competenties, vaardigheden en ambities en koppelen deze aan de juiste carrièremogelijkheden binnen het bedrijf en de sector waar jij je eerste werkervaring wil opdoen.

Zodra we jouw ambitie hebben omgezet in je droom job, start je in een van onze eigen opleidingstrajecten. Dit is niet zomaar een traineeship maar een 2-jarig trainings- en coaching programma waarin je je technische én softs skills verder kan ontwikkelen om zo te groeien van graduate naar young professional. Doorheen dit intensieve traject word je persoonlijk begeleid door één van onze gepassioneerde (en gecertificeerde) coaches.

Zodra je dit traject hebt afgerond kijken we opnieuw naar de ambities die je hebt voor een volgende stap in je carrière. Wil je graag expert worden of zie je jezelf eerder als teamlead? De keuze ligt bij jou en wij staan vlak naast je om je te helpen jouw carrière pad uit te stippelen en je doel te bereiken.

Heb je nog nooit van Exellys gehoord? Dat zou kunnen. Na 6 zeer succesvolle jaren in België zetten we nu ook onze eerste stappen in de Nederlandse markt. En we kijken er erg naar uit om jou beter te leren kennen.

Dus, studeer je binnenkort af in een IT richting (technisch en/of business-georienteerd) en heb je zin om samen met ons de eerste pagina’s van dit nieuwe hoofdstuk te schrijven, dan horen we dat graag.