Logo praktijk voor psychotherapie en persoonlijke coaching Eindhoven

Met grote trots willen wij bekend maken dat wij een nieuwe sponsor hebben voor BGE! 

Graag stellen wij onze sponsor hieronder voor. 

Mijn naam is Maria van Poppel, gekwalificeerd psychotherapeut, coach en relatietherapeut. In mijn praktijk kun je terecht voor individuele therapie en coaching, relatietherapie en relatiecoaching, kinder- en jongerencoaching en English speaking therapy.
In mijn jarenlange ervaring als psychotherapeut en coaching heb ik telkens weer ervaren dat begeleiding mensen weer verder kan helpen. Voor mij is ieder mens uniek, in wie hij is, in het ervaren van zijn geluk en in de manier waarop hij met ontstane situaties en klachten omgaat.
De begeleiding is erop gericht om ervoor te zorgen dat jij het heft weer in eigen handen kunt nemen. 

Maria van Poppel is te bereiken via deze website -> https://therapie-eindhoven.com/